Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoimii Pâncotei au caracter şi calitate. "Nu-mi rămâne decât să-mi felicit jucătorii"

Probleme cu rezultatele din ultima perioadă, probleme cu oarece restanţe financiare, probleme de lot, şi cu toate astea Şoimii Pâncota a dat lovitura la Mediaş. În faţa unei echipe ce şi-a demostrat forţa la Arad, trupa lui Ionuţ Popa a jucat curajos şi a smuls o remiză imensă.

Şoimii Pâncotei au caracter şi calitate.
Comentează 0

„Dacă săptămâna trecută nu am vorbit prea frumos despre ei, acum nu-mi rămâne decât să-mi felicit jucătorii. Rezultatul e mai bun decât meritat. Se confirmă că în deplasare ne exprimăm mult mai bine decât acasă, unde beneficiem de un teren mic, ce nu ne permite să ne desfacem adversarul așa cum ne-am dori noi. Aș vrea să mă înșel și să cucerim puncte și acasă, dar sunt convins că în deplasare ne vom simți mereu mai bine”, a spus antrenorul Ionuţ Popa.

În urmă cu vreo 10 luni Alin Mihai juca ultimul meci ca titualar. A urmat o accidenare gravă care l-a şinut departe d egazon. Revenit în iarbă în primul 11, atacantul Pâncotei a marcat golul ce a adus un punct echipei sale. "Suntem o echipă mică, trebuie să ținem capul în ghete și să adunăm punct cu punct. Mulțumesc colegilor pentru dăruire, m-au ajutat să-mi demonstrez mie că nu am trecut degeaba prin chinul revenirii pe gazon”, a spus vârful Şoimilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite