Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ROMÂNIA-SPANIA se va disputa la Cluj-Napoca. ANUNŢ OFICIAL

Răzvan Burleanu a declarat, marţi, după refuzul Primăriei Municipiului Bucureşti de a redeschide Arena Naţională, că meciul amical România - Spania din 27 martie se va desfăşura pe Cluj Arena. De asemenea, partida de pregătire cu Lituania (23 martie) s-ar putea juca pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, tot din Cluj-Napoca, la Giurgiu sau la Timişoara.

ROMÂNIA-SPANIA se va disputa la Cluj-Napoca. ANUNŢ OFICIAL
Comentează 0

"Acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanţii naţionalei Spaniei şi au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiştii vor decide dacă el va putea susâine două meciuri şi patru antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. - cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu", a  spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a dat, luni, Primăriei Capitalei un ultimatul de 24 de ore în chestiunea redeschiderii Arenei Naţionale, anunţând că în caz contrar va muta capitala fotbalului românesc la Cluj-Napoca, acolo urmând să fie transferate toate activităţile importante legate de acest sport.

Răspunsul lui Sava a venit la mai puţin de o jumătate de oră: "Atâta timp cât nu este respectată legea și legea nu ne permite să organizăm în siguranță acele evenimente culturale și sportive, eu îmi mențin poziția. Este la vot o lege. Ea nu a fost promulgată încă. Nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare, o să analizăm și o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv. Dar până atunci, dacă nu avem autorizație de siguranță la incendiu eliberată de ISU, nu ne putem folosi stadionul. Rămâne închis".

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite