Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultatele probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar

Rezultatele probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor  de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar
Comentează 0

Azi, 12 octombrie 2016, conform calendarului anexa la OMENCS 5.080/31.08.2016 a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Arad. Din cei 118 de candidaţi ai căror dosare au fost validate, la proba scrisă s-au prezentat 116  candidaţi, 2 fiind absenţi.

Rezultatele probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct au fost afişate pe site-ul ISJ Arad. 103 candidaţi au promovat proba, restul de 13 nerealizând punctajul minim necesar pentru promovarea probei.

Pentru candidaţii care au promovat proba scrisă concursul va continua, în perioada 17 octombrie-17 noiembrie, cu probele de evaluare a curriculum-ului vitae şi cea a interviului, urmând ca pe data de 18 noiembrie să fie afişate rezultatele.

 

Purtător de cuvânt al ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite