Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultate foarte bune ale sectiei de atletism CSU ARAD la CAMPIONATELE NATIONALE DE SENIORI

Rezultate foarte bune ale sectiei de atletism CSU ARAD  la CAMPIONATELE NATIONALE DE SENIORI
Comentează 0

In perioada 04-05.06.2021 la Cluj Napoca s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism rezervate categoriilor de Seniori si Tineret U23.

Sportivii de la CSU Arad s-au remarcat in special in probele de alergari prin urmatoarele rezultate:

Ion Luchianov a reusit sa cucereasca titlul national in proba de 3000 obstacole, fiind una dintre cele mai grele probe de alergari.

Coman Nicolae Marian a devenit vicecampion in proba de 1500m si totodata a doua zi a ocupat locul 4 in proba de 800 de metrii. 

Proaspata atleta legitimata la clubul aradean - Pacurariu Naghy Hellen, a ocupat locul 6 in proba de 1500m U23

Razvan Vidrea a ocupat locl 11 in proba de 800m

Zatic Alexandru a ocupat locul 10 in proba de 200m 

"Sunt multumit de prestatia sportivilor din grupa, ma bucur pentru titlul cucerit de Ion Luchianov care  ne-a incantat cu o cursa foarte frumoasa in proba de 3000 obstacole, pe de alta parte Coman ,chiar daca a pierdut cursa in ultimii metrii, sunt foarte incantat de curajul de care a dat dovada pe pista de a pleca destul de tare (prea tare) in cursa de 1500m , avand avans considerabil fata de adversari toata cursa, insa pe final a ''platit'' pretul si a fost ajuns pe ultimii metrii. 

Din pacate am intampinat ceva probleme de sanatate cu Vidrea si Zatic, mai exact niste accidentari, insa am reusit cat de cat sa ajungem intr-o oarecare forma pentru aceste campionate. 

Cu Hellen am inceput de putin timp colaborarea si sunt convins ca o sa aiba rezultate foarte bune in viitorul apropiat.

Acum ne concentram pe sezonul care abia a inceput, ne asteapta campionatele Balcanice de atletuism, Cupa Romaniei, Campionatele Internationale si inca dou competitii in afara tarii.  Sunt convins ca sportivii isi vor face recorduri pesonale si vor incheia sezonul foarte bine." a declarat antrenorul Gabriel Boga.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite