Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

#Rezist, ziua 27. Românii ies din nou în Piața Victoriei: "Operațiunea Steagul UE", lansată

Noi proteste de amploare sunt anunțate duminică seară în toată țara. Mii de români vor scanda în stradă, pentru a 27-a zi consecutiv, mesaje împotriva Guvernului Grindeanu și coaliției parlamentare PSD-ALDE. Totodată, în Piața Victoriei se anunță desfășurarea "Operațiunii Steagul UE".

#Rezist, ziua 27. Românii ies din nou în Piața Victoriei:
Comentează 0

Mii de oameni au confirmat deja participarea la demonstrațiile antiguvernamentale organizate pe rețelele de socializare.

După ce, în urmă cu două săptămâni, în Piața Victoriei s-a realizat cel mai mare steag tricolor, protestatarii anunță că astăzi se va desfășura "Operațiunea Steagul UE". Demonstranții sunt așteptați duminică seară cu foi albastre și cu lanternele telefoanelor pentru a realiza steagul Uniunii Europene, în semn de apreciere pentru "unul dintre aliații noștri în această luptă".

"Am avut o primă victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat și Parlamentul a aprobat abrogarea ordonanței 13. Așadar, duminică asta vă invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest, haideți să ne strângem la u party în care să creăm steagul unuia dintre aliații noștri în această luptă: Uniunea Europeană. Da! În urma discuțiilor și feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.

Evenimentul va avea loc la ora 21.00, demonstrații similare urmând să aibă loc și la Cluj, în Piața Unirii, de la ora 19.00, dar și la Brașov și Constanța.  

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite