Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REVOLTĂTOR: Un individ care a dat de pământ cu o femeie de 82 de ani în timp ce încerca să o TÂLHĂREASCĂ este dus la Psihiatrie abia după ce face gesturi obscene în public

Un individ de 56 de ani, din judeţul Hunedoara care a dat de pământ cu o femeie de 85 de ani pe care încerca să o tâlhărească „a dat de dracu” abia după ce a fost reclamat că face gesturi obscene în public, drept pentru care a fost dus la Psihiatrie. Asta, cu toate că şi după prima ispravă a ajuns să fie preluat de un echipaj de jandarmi.

REVOLTĂTOR: Un individ care a dat de pământ cu o femeie de 82 de ani în timp ce încerca să o TÂLHĂREASCĂ este dus la Psihiatrie abia după ce face gesturi obscene în public
Comentează 0

Ieri, în jurul orei 15, într-o sesizare la Dispeceratul Poliției Locale o doamnă reclama faptul că în zona comercială a Ștrandului Neptun, o persoană de sex masculin făcea gesturi obscene în spațiul public.

Patrula de polițiști locali s-a deplasat la locația indicată constatând că este vorba de L.R., 56 de ani, din Hunedoara, care, nu era la prima abatere pe ziua de ieri.

Cu aproximativ trei ore înainte, același «personaj» își petrecea ziua de duminică, la amiază, în zona Pieței Drapelului, unde, în spatele gheretei de bilete din stația de autobuz făcea aceleași gesturi obscene în fața trecătorilor, după ce, în prealabil agresase o doamnă de 82 de ani, încercând să-i sustragă poșeta și  trântind-o la pământ”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale.

Conform articolului 233 Cod Penal definiţia tâlhăriei sună astfel: „Furtul săvârşit prin întrebuinţarea de violenţe (n.r. or, faptul că femeia a fost trântită la pământ dovedeşte cât se poate de clar că individul s-a folosit de violenţă în încercarea de a-i fura poşeta) sau ameninţări ori prin punerea victimei în stare de inconştienţă sau neputinţă de a se apăra, precum şi furtul urmat de întrebuinţarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracţiunii ori pentru ca făptuitorul să-şi asigure scăparea”, iar tentativa se pedepseşte.

În continuare, în informarea Poliţiei Locale se arată că polițiștii locali au legitimat toate persoanele de față, apelând serviciul de urgențe 112, la locul indicat prezentându-se un echipaj de la Jandarmeria Română, care l-a preluat pe făptaș și l-a transportat la sediu, în vederea întocmirii actelor premergătoare efectuării cercetărilor pentru... tentativă de furt.

„Din cauza săvârșirii în public de acte obscene, acesta a fost amendat cu 1.000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Pentru recidiva lui în decurs de 24 de ore, a fost solicitată Ambulanța și, sub escorta Poliției Locale, bărbatul a fost transportat pentru triaj la Unitatea de Primiri Urgențe și apoi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență”, mai susţin poliţiştii locali.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite