Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revoltător. Șoferul care a lovit fetița de 10 ani pe zebră a fost lăsat LIBER

Șoferul care a rănit grav o fetiță de 10 ani, chiar pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost lăsat în libertate, sub control judiciar.

Revoltător. Șoferul care a lovit fetița de 10 ani pe zebră a fost lăsat LIBER
Comentează 0

Decizia aparține Judecătoriei Sectorului patru și poate fi contestată. Bărbatul ar fi recidivist care nu a avut niciodata permis de conducere și ar fi cercetat în Germania pentru infracțiuni la regimul rutier.

În vârstă de 47 de ani, el este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și pentru că se afla la volan deși nu avea permis de conducere.

Din nefericire copilul lovit pe trecerea de pietoni va rămâne pentru o perioadă imobilizat din cauza traumatismelor suferite.

Timp de 24 de ore, zeci de poliţişti ai Brigăzii Rutiere, dar şi din alte structuri ale Poliţiei Capitalei, au acţionat strict pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto. În pofida faptului că numărul de înmatriculare al autoturismului a fost aflat în scurt timp de la accident, identificarea persoanei care îl deţine a fost cu mult îngreunată de faptul că vehiculul a fost vândut şi revândut de aproximativ 10 ori, fără ca proprietarii să îl înscrie, transferul succesiv de proprietate fiind consemnat în documente de mână. Mai mult de atât, parte din cei care au achiziţionat acest autoturism la un moment dat, nu domiciliază în Bucureşti, ci în diverse judeţe.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite