Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revista Menestrel – mesaj pentru ministrul Educației: „Salvați Palatul Copiilor Arad”

Nu mai este un secret pentru nimeni că soarta Palatului Copiilor este incertă. Acesta riscă să se mute la periferia municipiului, mai exact la Galleria Mall, pentru că Ministerul Educației nu a mai plătit de peste un an chiria la actualul sediu.

Revista Menestrel – mesaj pentru ministrul Educației: „Salvați Palatul Copiilor Arad”
Comentează 0

Săptămâna trecută scriam că profesorii și instructorii sunt în pragul revoltei din această cauză. În aceste condiții, colectivul redacțional al revistei Menestrel, revista Palatului Copiilor, a postat pe pagina de Facebook a publicației un apel către ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. „Doamna ministru, vă rugăm salvați Palatul Copiilor Arad. Locația de pe Bulevardul Revoluției, nr. 69, este cea mai bună variantă până la mutarea în noul sediu. Dispersarea în școli nu ar da șanse egale tuturor copiilor să participe la cursuri. Niciun alt spațiu din Arad nu garantează siguranța copiilor care participă la cursurile de la Palat. Copiii au prioritate!”, se arată în mesajul transmis ministrului.

 

Citiți și  Palatul Copiilor riscă să se mute la periferie; Ministerul Educației nu a mai dat bani de chirie de peste un an

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite