Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reţinut în plin centrul Aradului după o tâlhărie


Polițiștii Biroului de Ordine Publică împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Arad au depistat un bărbat la scurt timp după ce a săvârșit o tâlhărie./Acesta a fost arestat preventiv.Polițiștii Biroului de Ordine Publică împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Arad au depistat un bărbat la scurt timp după ce a săvârșit o tâlhărie./Acesta a fost arestat preventiv.

Reţinut în plin centrul Aradului după o tâlhărie
Comentează 0

La data de 19 octombrie a.c., un arădean a reclamat prin 112 că în jurul orei 14.20 a fost lovit și deposedat de documentele personale și suma 1.400 de euro pe care o avea în portmoneu, în timp ce se afla pe strada Mihai Eminescu din municipiu, după care autorul ar fi fugit de la locul faptei.

Polițiștii de ordine publică împreună cu jandarmii sosiți la fața locului au pornit în căutarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat și imobilizat la scurt timp după sesizare, în curtea unui spital de pe strada Ștefan Cicio Pop.

Cercetările au fost continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub coodonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în baza probatoriului administrat arădeanul de 27 de ani fiind reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Magistrații Judecătoriei Arad au emis, pe numele celui în cauză, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Prejudiciul a fost recuperat.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite