Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rețineri la nivel înalt în dosarul obținerii ilegale de permise pentru arme

Şeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin și alte patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în dosarul obținerii ilegale de permise de portarmă. Prefectul județului Caraș-Severin, urmărit penal de DIICOT, a fost pus sub control judiciar, Matei Lupu este acuzat de abuz în serviciu. Prefectul este suspectat că le-ar fi cerut unor lucrători din IPJ să îi protejeze apropiații. Acesta nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere. În dosar este vizat și un fost primar al orașului Bocșa. 

Rețineri la nivel înalt în dosarul obținerii ilegale de permise pentru arme
Comentează 0

Şeful Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Caraş-Severin, Radu Ştefan, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar prefectul de Caraş-Severin, Matei Lupu, este suspectat de abuz în serviciu, după ce ar fi intervenit în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri, potrivit avocatului lui Radu Ştefan.

,,Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal, constituit la DIICOT - Biroul Teritorial Caraş-Severin în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, mărturie mincinoasă şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice", informează DIICOT Caraș.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite