Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Restricţii de circulaţie într-un cartier din municipiu; vezi despre ce este vorba

Primăria anunţă că lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare pluvială din cartierul Micălaca, zona 300, vor impune anumite restricții de circulație în următoarea perioadă.

Restricţii de circulaţie într-un cartier din municipiu; vezi despre ce este vorba
Comentează 0

Astfel, între 15.01 - 28.02.2022 circulația pe strada Gh. Ciuhandru va fi închisă. Devierea circulației se va realiza pe strada Romul Ladea.

Între 01.03 - 30.03.2022 circulația rutieră pe str. Cetinei pe tronsonul Bd. N. Titulescu – str. Gh. Ciuhandru se va închide. Devierea circulației se va face pe strada Alexandru Stamatiad sau pe strada Locotenent Major Duma.

Între 15.01 - 06.06.2022 se vor executa lucrări pe Bd. N. Titulescu  între Sensul Giratoriu și str. Al. T. Stamatiad. Aceste lucrări se vor executa sub trafic cu restricționarea benzii 1.

„Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil instituirea acestor restricții, însă a cerut ca după finalizarea lucrărilor de infrastuctură de pe strada Gh. Ciuhandru să se asigure aducerea la cotă prin realizarea unei umpluturi provizorii (macadam) și urmărirea comportării ei în timp cu eventuale completări de material până la momentul posibilității executării stratului final (aducerea la forma inițială a zonei de lucru)”, transmit reprezentanţii Primăriei.

     

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite