Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remus Guțu și-a pierdut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Remus Guțu și-a pierdut această funcție, a anunțat, miercuri, Prefectura, care a constatat ”încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean”.

Remus Guțu și-a pierdut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean
Comentează 1

Prefectul Cosmin Pribac a emis un ordin prin care ”se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Arad al domnului Guțu Romulus Remus”.

Ordinul a fost emis ”ca urmare a sesizării Organizației Județene Arad a Partidului Național Liberal privind retragerea sprijinului politic pentru domnul Guțu Romulus Remus”.

Acesta ocupa și funcția de vicepreședinte al CJ Arad, iar conform legii încetarea mandatului de consilier are ca efect încetarea de drept a mandatului de vicepreședinte al CJ.

Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare, ceea ce Guțu va face, spun surse apropiate acestuia, pentru că fostul vicepreședinte nu a putut fi contactat.

CITEȘTE ȘI: Remus Guțu a fost dat afară din PNL

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite