Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiză scăpată printre degete: Spezia - UTA 2-1

Remiză scăpată printre degete: Spezia - UTA 2-1
Comentează 0

UTA a fost aproape de un rezultat bun la debutul în ministagiul din Italia. Cu Spezia antrenorul Roland Nagy a început în formula: Miron – Manea, Iuga, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man – Curtuiuș. Italienii au dominat prima repriză, interval în care au şi deschis scorul prin Sciaudone în minutul 35. 

La pauză, Roland Nagy a operat patru modificări: Covaci joacă în locul lui Iuga, Jorza l-a înlocuit pe Tănase, Andor pe Copil, iar Rus l-a schimbat pe Man. UTA a arătat mult mai bine în partea secundă, atunci cânnd au mai intrat pe parcurs Filret, Copaci, Petre, Mara şi Costin. Principalele ocazii ale arădenilor au fost irosite de Rus, Petre şi Andor. Pentru ca în minutul 81, Petre să egaleze după o minge respinsă de portarul italienilor la şutul lui Man. Din păcate defensiva arădenilor cade în prelungiri, când Piccolo a înscris cu un şut plasat. 

Arădenii joacă din nou marți seara în Italia, în „ triunghiularul” cu SS Jesina (Serie D) și echipa din prima divizie grecească Panteolikos FC.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite