Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiză amară: Olimpia Satu Mare - Şoimii Pâncota 1-1

Şoimii Pâncota a trecut pe lângă o victorie importantă la Satu Mare. E adevărat că trupa din Podgorie a trecut cu bine şi peste al 3-lea val din acest an, reuşind al 5-lea unct din 3 deplasări, dar parcă gustul remizei de ieri e unul amar. Trupei lui Ionţ Popa i-au fost refuzate 2 goluri, la final tabela îngheţând la 1-1. 

Remiză amară: Olimpia Satu Mare - Şoimii Pâncota 1-1
Comentează 0

Gazdele au deschis scorul după 5 minute de la start, prin Markus din penalty. A urmat egalarea, din minutul 8, după ce Dragalina a transformat, de asemenea, lovitură de pedeapsă, tot el fiind împins în careu. Apoi lui Mihai i se anulează un gol pe motiv de offside, Pirtea trage milimetric pe lângă poarta gazdelor, Crişan înscrie şi el, dar i se dă fault în atac, din nou Pirtea se joacă cu o ocazie mare, pentru ca în prelungiri Leucuţa să nu găsească cadrul porţii din 10 metri. Un 1-1 care putea fi la fel de uşor o victorie pentru şoimi, ce pierd 2 puncte în druml spre un vis frumos: play-off.

„Meritam să câștigăm în fața unei echipe cu un buget de trei ori mai mare decât al nostru, cu un lot de 24-25 de jucători, era cu adevărat o realizare pentru noi. Olimpia Satu Mare e un club unde se dorește performanță și e susținută cu toate puterile această performanță, pe când noi ne chinuim de la o zi la alta, să improvizăm antrenamente și formule de joc. Doar dacă batem tot până la final, adică patru meciuri, ne mai putem gândi la play-off. Pentru asta, însă, trebuie să nu mai avem probleme atât de mari de lot precum cele de la Satu Mare”, a spus antenorul Ionuţ Popa.

Cioară - D. Dan, Dubeştean (C. Suciu 69), Crişan, Siminic - Fl. Gîlcă, Issa, Dragalina, A. Pavel - Pirtea (Vasi 81) - A. Mihai (A. Leucuţa 77)
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide