Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Regenerarea Urbană” vizează acum centrul și zona protejată din municipiul Arad!

Joi, 21 iunie 2018, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a semnat contractul de Regenerare Urbană vizând centrul și zona protejată a municipiului Arad, în valoare de 1.806.410,06 euro cu TVA.  

„Regenerarea Urbană” vizează acum centrul și zona protejată din municipiul Arad!
Comentează 0

Se va interveni pe străzile: R-dul Revoluției, I.C. Brătianu, A. Mureșan, I. Grozescu, T. Vladimirescu, Ștefan Augustin Doinaș, Cloșca, Ghe. Popa de Teiuș, Banu Mărăcine, Barabas Bela, Piața Spitalului, Aleea Făget, Mucius Scaevola, Dornei, Aleea Postavului. Aici se vor amenaja spații verzi, locuri de recreere, se vor moderniza căile de acces și iluminatul public şi se vor amenaja parcări la sol.

În cifre exacte, se vor realiza: o suprafaţă de 22.555 m2 destinată parcării autovehiculelor, 2153 m2 trotuare amenajate, canalizare pluvială pe o lungime de 1614 ml, spaţii verzi amenajate pe o suprafaţă de 2778 mp,  11 cvartale reamenajate, 569 locuri de parcare la sol.

Concomitent cu realizarea lucrărilor de regenerare urbană, în zona centrală a orașului vor fi realizate lucrări de extidere și modernizare a sistemului public de iluminat și lucrări de proiectare și execuție pentru obiectivul -  Platforme subterane de colectare selectivă a deșeurilor.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni de la data  emiterii ordinului de începere. 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide