Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Recital de poezie cu elevii de la Cercul de Jurnalism de la Palatul Copiilor Arad

Recital de poezie cu elevii de la Cercul de Jurnalism de la Palatul Copiilor Arad
Comentează 0

  Joi, în data de 16 noiembrie 2023, a avut loc un recital de poezie în Snooze Coffee, organizat de Lorena Pletea, elevă de 17 ani de la Cercul de Jurnalism din cadrul Palatului Copiilor Arad. Acest recital de poezie a ajuns deja la cea de a 5-a ediție, fiind de fiecare data un succes.

  Cercul de Jurnalism de la Palatul Copiilor Arad este coordonat de doamna prof. Manuela Codrean. La eveniment au participat elevi de toate varstele din cadrul acestui cerc, care si-au recitat propriile poezii. Cafeneaua a fost plina de spectatori si de doritori de a-si citi propriile creații. După ce elevii de la cercul de jurnalism au terminat de citit poeziile, microfonul a fost lăsat liber pentru orice doritor din public, care avea de citit din propria sa muncă. Persoane de toate vârstele au început sa își recite creațiile, emoționante pentru cei ce le-au ascultat. Pentru unii dintre ei nu a fost prima data cand si-au citit poeziile pe scenă, dar pentru alții a fost un moment special, fiind prima oară cand au făcut asta în fața unui public.

  Pe scenă a urcat și un membru al Ligii Scriitorilor din Arad, autorul Cristian Mladin, care a recitat din propria sa carte, intitulată “Ochii Nopții”. De asemenea, poeti din Arad au venit sa recite creații personale.

  Lorena Pletea, organizatoarea acestui eveniment, a încheiat seara spunand ca “poezia nu are varsta”, acest lucru fiind demonstrat de diversitatea oamenilor care au urcat pe scena, pornind de la 5 ani pana la 60 de ani. Concluzia serii a fost ca poezia leaga oamenii indiferent de varstă, gen sau experiență.

  In data de 8 decembrie v-a avea loc cea de a 6-a editie a recitalului, tot in Snooze Coffee, locul de suflet al tinerilor aradeni. Intrarea la eveniment o sa se bazeze pe o donatie minima de 15 lei, in final banii fiind donati spre Centrul Maranata, care a organizat campania “Incalță un copil” pentru cei 13 copilași defavorizati din asociatia lor de caritate.

 

Daiana Orban

(text & foto)

Galerie foto (150)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite