Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Real Horia și o bază sportivă de excepție

Club de liga a VI-a, fără mari pretenții de promovare, dar un club ce ține foarte mult la imaginea lui, mai bine zis la la baza sportivă pe care o deține. Acesta este Real Horia, al cărui teren este acoperit în întregime cu gazon, gazon ce este irigat automat de țâșnitori  ascunse pe suprafața lui, o bază sportivă dotată cu tribune cochete, cu un loc amenajat pentru filmările meciurilor, bănci tehnice moderne, vestiare curate și încăpătoare , atât pentru jucători cât și pentru brigăzile oficiale. Nu lipsește nici sala de ședințe și....nici ospitalitatea.

Real Horia și o bază sportivă de excepție
Comentează 0

Real Horia își permite să și închirieze terenul altor cluburi.

Și încă ceva , copii sunt permanent prezenți pe terenul mic , iar după meciurile echipei de seniori, nu-i oprește nimeni să-și continuie miuțele pe terenul principal.
O mână de oameni din Horia primesc ajutor la orice oră de la primarul Vladimirescului, iubitor de sport ( cum altfel?), primar ce acordă fonduri și pentru terenul din ”Vladi” sau Mîndruloc. Ioan Crișan , așa îl cheamă  și se adeverește concluzia, cum că, acolo unde primarul  care iubește  sportul, omenii urbei, comunei sau satului se vor bucura de locuri specifice practicării acestuia.

Doamne ajută și răspândește această dragoste  și-n în rândurile altor primari !

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite