Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reacție din PSD după gafa lui Toader: "Este o eroare impardonabilă. Trebuia să își ceară scuze"

Prima reacție din interiorul PSD după ce s-a dovedit că ordonanța de clasare invocată de ministrul Justiției în cazul dosarului lui Augustin Lazăr era de fapt întocmită de un alt procuror Lazăr.

Reacție din PSD după gafa lui Toader:
Comentează 0

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și lider PSD, aflată în cărți pentru preluarea unui mandat în Guvernul Dăncilă 2, l-a criticat în termeni duri pe ministrul Justiției după ultimele evoluții în cazul "ordonanței de clasare".

În timp ce Tudorel Toader insistă și se apără pe Facebook că "nu a fost nicio eroare" în declarațiile sale, Ecaterina Andronescu îi reproșează că nu a venit să își ceară scuze după "eroarea impardonabilă pentru un profesor":

"Trebuie să spun că, din poziția de profesor, atunci când faci o evaluare, a unui elev, student sau personalitate publică cum este cazul de față, trebuie sa fii extrem de atent. Nu poți să lansezi informații de acest tip fără să verifici amănunțit. Era firesc ca domnul Toader să își ceară scuze. Este o eroare impardonabilă", a declarat Ecaterina Andronescu.

Augustin Lazăr a criticat "manipularea" realizată de ministrul Justiţiei "prin distorsionarea adevărului", deoarece a lăsat să se înţeleagă că ordonanţa de clasare ar fi fost semnată chiar de actualul procuror-general.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite