Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar: „PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi și împliniți”

 Răzvan Cadar: „PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi și împliniți”
Comentează 1

Reprezentanții liberalilor arădeni spun că în paralel cu atacurile din presă formulate de PSD-ul zgândărit de faptul că îndrăznim să le mulțumim arădenilor pentru că au votat, și de această, dreapta, a început vandalizarea panourilor PNL.

"Este coincidență? Nu credem! Probabil e continuarea pe teren a acțiunii pe care pesediștii au început-o în presă. Dacă nu a fost capabil de un rezultat bun la alegerile locale, PSD se răzbună și, pe de o parte ne atacă mediatic, pe de altă parte atacă panourile prin care transmitem respectul nostru cetățenilor județului! Imaginile sunt de la Dezna, dar avem semnale că în mai multe localități din județ pesediștii s-au dedat la acte de vandalism. Smerenia pe care o afișează prin bisericile unde se îmbulzesc electoral este, așadar, ipocrită, de vreme ce nu ezită să facă rău cu orice ocazie! S-au făcut de râs la alegerile locale, se fac de râs și după aceea. PSD nu este în stare de mai mult. E ca la grupa pregătitoare, unde un copil de grădiniță mâzgălește desenul altuia, pentru că el nu e în stare să facă unul la fel. Acesta este nivelul la care a rămas PSD în județul Arad - grădiniță”, a declarat consilierul judetean PNL Răzvan Cadar.

Liberalii susțin că vor continua să se consulte cu arădenii și să le mulțumească pentru încredere, indiferent de sentimentele pesediștilor pierzători. „Dacă ei nu sunt în stare de altceva decât de jigniri și vandalizarea panourilor noastre, nu înseamnă că trebuie să le răspundem cu aceeași monedă. Noi avem comunicarea noastră cu populația județului Arad, avem proiecte pentru județ și muncim pentru arădeni. PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi și împliniți”, a mai subliniat Răzvan Cadar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite