Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar: „PSD blochează cu o mână Aradul şi cu cealaltă le arată arădenilor obrazul”

„Niciun deget nu au mişcat pentru Arad parlamentarii PSD sau prefectul numit de Guvernul PSD”. Afirmaţia îi aparţine secretarului general PNL Arad, Răzvan Cadar. Acesta readuce astfel în discuţie non-combatul politicienilor PSD atunci când este vorba de interesele arădenilor şi reaminteşte că parlamentarii PSD au votat ca judeţul Arad să piardă 35 de milioane de euro din bugetul pe anul 2019.

Răzvan Cadar: „PSD blochează cu o mână Aradul şi cu cealaltă le arată arădenilor obrazul”
Comentează 1

Potrivit lui Cadar, prefectul nu a avut atunci niciun gest de protejare a arădenilor împotriva acestui abuz de putere. Acum, însă, s-au trezit toţi, peste noapte să se prefacă preocupaţi de Arad, când în realitate ei nu servesc arădenii, ci grupurile din PSD. 

„Nouă luni de zile a zăcut prin sertarele diverselor instituţii controlate de PSD documentaţia pentru drumul Arad – Pâncota şi nici parlamentarii, nici prefectul nu au mişcat un deget pentru urgentarea avizelor! Dar îi vedem acum sfătoşi cum ne reproşează nouă, care am muncit pentru aceste proiecte, că nu am reuşit mai repede să convingem instituţiile controlate de PSD să ne lase să lucrăm. Este o atitudine ruşinoasă a acestor politicieni care tocmai prin astfel de declaraţii şi gesturi incorecte s-au descalificat atât în ochii românilor, la nivel naţional, cât şi în ochii arădenilor, la nivel local. Rezultatele ridicole ale PSD ne arată că românii s-au săturat de acest fel mincinos de a face politică. Mă surprinde că aceiaşi pesedişti nu au înţeles nici acum că oamenii vor rezultate concrete, nu manipulări şi dezinformări pesediste”, a declarat Răzvan Cadar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite