Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Razii pe Tarafului, în Boul Roşu şi în Checheci (FOTO)

Sfârşitul săptâmânii trecute a venit cu razii făcute de forţele de ordine pe strada Tarafului, în zona Boul Roşu şi în Checheci, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Razii pe Tarafului, în Boul Roşu şi în Checheci (FOTO)
Comentează 0

„În zilele de 30.06.2023, 01.07.2023, respectiv 02.07.2023, Direcția Generală Poliția Locală Arad s-a alăturat Poliției Municipiului Arad și Jandarmeriei Române în trei acțiuni cu efective sporite destinate menținerii unui climat de siguranță, asigurării ordinii și liniștii publice, respectării codului rutier și verificării conformării la prevederile legale.

Activitățile s-au desfășurat pe strada Tarafului, zona Boul Roșu până la Piața Sârbească și B-dul Revoluției până la intersecția cu strada Unirii, respectiv cartierul Checheci, zone frecventate de oamenii străzii și totodată cunoscute ca locații unde există o incidență crescută a faptelor contravenționale. În fiecare dintre cele trei zile de acțiune, echipajele Poliției Locale, cu autoutilitarele din dotare, au fost prezente începând cu ora 19:00 și până noaptea.

Polițiștii locali au legitimat 35 de persoane și au aplicat 17 procese-verbale pentru încălcarea normelor prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, încălcarea prevederilor Codului Rutier, a HCLM nr. 297/2015 și HCLM nr. 162/2006, respectiv dispozițiile Legii nr. 24/2007.  Totodată, trei suspecți au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Arad în vederea amprentării”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.    

Sursa foto: Poliţia Locală     

 

 

 

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite