Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum s-a sfârșit acțiunea pe care au făcut-o Poliția Locală, Poliția Municipiului și Jandarmeria la Boul Roșu, în Drăgășani și în Alfa

Poliția Locală, Poliția Municipiului Arad și Jandarmeria au făcut, ieri, o acțiune comună în zonele Boul Roșu, Calea Romanilor, Drăgășani și Alfa. Scopul declarat al raziei a fost „descurajarea și sancționarea faptelor de natură contravențională, cu accent pe menținerea siguranței cetățenilor în zone preferate de manifestare a indivizilor ce periclitează ordinea și liniștea publică”.

Cum s-a sfârșit acțiunea pe care au făcut-o Poliția Locală, Poliția Municipiului și Jandarmeria la Boul Roșu, în Drăgășani și în Alfa
Comentează 0

„În urma acțiunii comune desfășurate, în intervalul orar cuprins între orele 14°°-16°°, în zonele Boul Roșu, Calea Romanilor, Drăgășani și Alfa, au fost legitimate un număr de 25 persoane. Dintre acestea, cinci oameni ai străzii au fost conduși la punctul de lucru al DGPL Arad de pe Calea Radnei, în vederea stabilirii identității, intervievare, verificarea stării generale etc.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost aplicate un număr de șase  sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și au fost ridicate trei autoturisme pentru staționare neregulamentară”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite