Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Razie fulger în municipiu. Circa o sută de autovehicule au fost controlate de polițiști

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai polițiilor orășenești și Biroul Rutier au desfășurat ieri, pe raza municipiului, o acțiune de amploare, pentru verificarea respectării legislației rutiere a participanților la trafic.

Razie fulger în municipiu. Circa o sută de autovehicule au fost controlate de polițiști
Comentează 2

Astfel, în două ore, au fost controlate 110 vehicule, fiind aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.540 de lei.  Dintre acestea, 48 au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță și opriri neregulamentare, 2 pentru utilizarea telefonului mobil, 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru traversarea neregulamentară a drumului de către pietoni și celelalte pentru alte abateri.

Au fost reținute 7 permise de conducere: câte 2 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și 3 pentru alte abateri, totodată fiind retrase 8 certificate de înmatriculare.

Aceste activități au ca scop reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de ordine în trafic, fiind organizate periodic atât în municipiu cât și în județ.

 

Foto cu caracter ilustrativ. 


Scrie un comentariu

trimite