Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război total Toader - Lazăr. Ministrul publică dosarul procurorului general

Războiul dintre Tudorel Toader și Augustin Lazăr pare fără sfârșit. Ministrul Justiției a anunțat că azi va face public documentul care ar dovedi că procurorul general ar fi clasat un dosar al președintelui Iohannis. Acesta este și unul dintre cele 20 de motive enumerate de Toader în propunerea de revocarea a lui Lazăr. 

 

Război total Toader - Lazăr. Ministrul publică dosarul procurorului general
Comentează 1

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat marți dimineață că nu va pleca astăzi din sediul instituției până nu va face publice documentele din dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr. Acesta a făcut apel la jurnaliști pentru o corectă informare a opiniei publice.

„Sigur, fac din nou un apel la dvs (c.n.jurnaliști), probabil nu puteți să-l respectați întru totul, de informare corectă a opiniei publice. Sigur, n-am să mă refer la speculațiile pe care le-ați făcut, de ce și-a luat ministrul 4-5 zile de concediu, dar nici nu pot să răspund la toate întrebările din spațiul public, pentru că pur și simplu unii se bagă în vorbă. Nu mă refer la faptul că o anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură și nu de mapa profesională și atunci îți pui întrebare, de unde pornirea aceasta de a face deosebirea dintre dosar de candidatură și mapă profesională, când știm prea bine deosebirile și n-a fost vorba de așa ceva. Astăzi nu plec de la minister până nu răspund la toate întrebările”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite