Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

RAUL PANTIȘ : „În anii studenției ne conturăm valorile”

RAUL PANTIȘ : „În anii studenției ne conturăm valorile”
Comentează 0

Raul, la fel ca mulți alți tineri de vârsta lui, a pornit în viață cu un vis, dar pe parcurs a înțeles că drumul lui este altul. A absolvit Liceul Teoretic „Moise Nicoară”, clasa de sport, și chiar dacă și-a dorit să ajungă profesor de educație fizică, a ales specializarea Marketing, Management, Comerț exterior & Informatică din cadrul U.V.V.G., plănuind să se transfere la sport, în anul următor. Dar, din spusele lui, „am înțeles rapid că viitorul era despre altceva și că perspectivele specializării alese <>> erau cu totul altele”.

De la absolvirea facultății, mai bine de 20 de ani, și-a desfășurat activitatea în automotive. „În 2018 am decis să pun experiența acumulată în folosul altor companii. Astfel că am devenit antreprenor, și în prezent, alături de asociatul meu, conduc compania Share IT Smart. Avem mai mulți poli de activitate: consultanță, coaching și soluții inovatoare de IT. Toate se adresează firmelor de producție care doresc să își îmbunătățească performanțele la nivel de procese, tool-uri sau resursă umană.”

Despre cele mai frumoase amintiri din studenție și proful preferat: „Culmea, cea mai faină amintire nu are de-a face cu actul educațional în sine, ci cu colegii și atmosfera dintre noi. Într-o zi, după cursuri, am ajuns să zbor cu colegii cu parapanta la Șiria.

Îmi amintesc cu mare drag de domnul Didilescu, care ne preda limba franceză. Dânsul are o carismă aparte, inspiră prin ceea ce este.”

Mesajul pentru actualii studenți este unul dintre cele mai frumoase pe care am avut ocazia să le dăm mai departe : „Le spun că anii ăștia sunt cei mai faini ani. Chiar dacă e mult de învățat, chiar dacă financiar nu sunt în situația optimă. Au avantajul vârstei, al faptului că își scriu zilnic viitorul și îl pot scrie liber. Să nu le fie teamă de eșec, pentru că eșecul înseamnă că au încercat. În anii studenției ne conturăm valorile, iar asta presupune experiențe și deschidere către necunoscut. Dar mai ales, să profite de acești ani în care au deja maturitatea unui adult, dar fără responsabilitățile aferente.”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite