Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rapid e out din Liga I. Timişoara îi ia locul. UTA rămâne pe dinafară

Rapid e out din Liga I. Timişoara îi ia locul. UTA rămâne pe dinafară
Comentează 0

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan a declarat că Rapid nu îndeplineşte condiţiile de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, deoarece este în procedură de faliment. În locul Rapidului, pe prima scenă a fotbalului românesc va evolua ACS Poli Timişoara.

„ACS Poli Timişoara va evolua în Liga 1 în locul Rapidului. Rapid, la această oră este în faliment, nu poate angaja jucători, antrenori, nu poate face nimic. Şi în situaţia în care s-ar dispune suspendarea falimentului, Rapid tot nu ar putea evolua în Liga 1. Chiar dacă pe terenul de joc formaţia din Giuleşti și-a câștigat dreptul de a participa în Liga 1, din păcate din punct de vedere juridic nu vor putea participa”, a explicat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, într-o conferinţă de presă

„Juriştii angajaţi ai clubului UTA studiază toate căile de atac posibile împotriva deciziei FRF/LPF, deoarece considerăm, în continuare, că s-a premiat contraperformanţa, în dauna performanţei”, se aratăî într-un comunicat al celor de la UTA.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite