Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile „ Proiectele Erasmus, o oportunitate pentru UAV”

Ramona Lile „ Proiectele Erasmus, o oportunitate pentru UAV”
Comentează 0

Cinci țări sunt implicate în proiectul „Green Thinking Entrepreneur Youth”, un parteneriat strategic în cadrul Programului  Erasmus+ care se desfășoară în acest zile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Parteneri din Turcia, Germania, Polonia și Portugalia fac parte din echipa de proiect care și-a propus îmbunătățirea cunoștințelor privind mediul înconjurător și schimbările climatice în rândul tinerilor și prezentarea oportunităților de angajare în sectoarele economiei ecologice.

„Mă bucur că universitatea noastră face parte din acest proiect. Este un privilegiu atât pentru participanți cât și pentru instituțiile partenere să beneficieze de rezultatele acțiunilor generate în cadrul proiectului. Un schimb de experiență care, cu siguranță, va îmbogăți aria cunoștințelor în domeniul ecologiei”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

„Am pregătit pentru participanți o serie de activități pe problematica mediului, vom vizita locații din județul Arad în care au fost dezvoltate proiecte ecologice, vom organiza dezbateri pentru a găsi cele mai bune metode pentru dezvoltarea spiritului ecologic în rândul tinerilor” a declarat lect. Simona Gavrilaș, coordonator din partea UAV al proiectului.

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite