Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Raliul Aradului KIA - 2018

A treia etapa a Campionatului National de Raliuri intra pe ultima suta de metri. Etapa comuna a Trofeului European de Raliuri, Raliul Aradului KIA isi asteapta concurentii in perioada 24 – 26 mai la Arad. Echipajele se vor bate pentru cel mai bun timp pe parcursul a peste 100 km de probe speciale, impartite in cele doua zile de concurs.

Raliul Aradului KIA -  2018
Comentează 1

Raliul Aradului KIA ajunge anul acesta la cea de-a zecea editie, fiind atent organizat de catre promotorul Mihai Leu, multiplu campion la box si campion national de raliu in 2003. Noua probe speciale de macadam in jurul Aradului sunt punctul de interes pentru spectatori. Traseul a adunat si in anii trecuti numerosi spectatori si reprezentanti media, evenimentul fiind declarat printre cele mai bine organizate evenimente motorsport din Romania.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize atat pentru concurenti, cat si pentru publicul prezent la editia aniversara. Programul evenimentului incepe joi, 24 mai, cu o prezentare a echipajelor si o sesiune de autografe pentru fani. Probele urmeaza a se desfasura vineri si sambata pe probele pregatite de organizatori. Ca si in anii precedenti, superspeciala din centrul Aradului va avea loc Vineri, 24 mai, incepand cu ora 20:00.

Programul complet al evenimentului poate fi gasit atat pe pagina de Facebook, cat si pe website-ul evenimentului, www.raliularadului.ro. Evenimentul este organizat de catre AMC Racing in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad si Kia Motors, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sponsori principali Omniasig, Romgaz si Bergenbier Fara Alcool.

 

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite