Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Puteam câştiga la Cluj, şi nu era o surpriză”

„Puteam câştiga la Cluj, şi nu era o surpriză”
Comentează 0

Univ Goldiş ICIM Arad nu a făcut un meci rău la Cluj, în primul tur al Cupei României. Finalul mai puţin reuşit al arădencelor a făcut ca o echipă solidă precum e Universitatea să se desprindă la 13 puncte. Dar, cum în faza următoare a competiţiei există bilete şi pentru 2 formaţii de tip lucky-loser, Aradului îi poate fi suficientă o simplă victorie, nicidecum una la o diferenţă anume, pentru a ajunge în faza următoare. Până acolo însă rămân concluziile de după jocul de ieri.

„Scorul final este unul mincinos. Au fost de ajuns două erori pe final şi s-a făcut această diferenţă. Nu am jucat deloc rău, am hărţuit adversarul de la un capăt la altul. Un adversar cu 5 străine valoroase şi cu o talie impresionantă. Vă spun că nu era o surpriză dacă am fi reuşit să şi câştigăm. Doar că ei avut la dispoziţie jucătoare pe care le schimbau pe bandă rulantă.

Vorbim totuşi despre o echipă cu un buget impresionant pentru campionatul intern, care şi-a permis să schimbe 4 străine în această iarnă. Însă văd că rezultatele se lasă mult aşteptate. Şi nu ştiu unde e problema. Trist este că un antrenor cu...greutate, cum e cel al Clujului, Dragan Petricevic, s-a ocupat doar pentru a pune presiune pe arbitri şi a comenta permanent la deciziile acestor.a Şi asta face de fiecare dată. Unii nu văd bârna din ochii lor”, spune preşedintele Marcel Urban.

Duminică, de la ora 18, în Polivalentă are loc returul, şi suporterii sunt aşteptaţi să dea o mână de ajutor Aradului într-un duel ce pare dezechilibrat, cu un adversar care poate fi învins. „Ne dorim să arătăm că putem să mai batem o dată Clujul”, a mai spus Marcel Urban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite