Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD ne pedepseşte: Aradul primeşte Zero lei, Doljul lui Fifor 67 de milioane!

PSD ne pedepseşte: Aradul primeşte Zero lei, Doljul lui Fifor 67 de milioane!
Comentează 0

PSD continuă să lovească Aradul şi alte judeţe cu economii dezvoltate, care produc bani şi au administraţii cumpătate. Sub pretextul că există excedent bugetar, Aradul va primi 0 lei din sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale. Este o decizie aberantă a Guvernului PSD, susţinută de parlamentarii PSD! Pe de altă parte, sunt judeţe care primesc sume mari de bani. Printre acestea se numără şi Doljul senatorului Fifor, care primeşte 67 de milioane de lei. De asemenea, Bacăul primeşte peste 100 de milioane de lei iar Teleormanul lui Dragnea primeşte peste 51 de milioane de lei!  Nu este de mirare că Fifor susţine aceste măsuri: ele nu lovesc la el acasă, în Dolj, ci acolo unde Fifor a mers să ia o funcţie să îi fie lui bine.

Prin aceste măsuri de forţă ale Guvernului, administraţiile locale care au pus deoparte excedent bugetar pentru a-şi finanţa proiectele multianuale sunt afectate şi puse în situaţia de a amâna unele investiţii.

            Este curios că PSD Arad se încolonează la aceste decizii şi chiar încearcă să le justifice. La ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Arad, când vicepreşedintele Sergiu Bîlcea a prezentat aceste cifre, pesediştii au încercat să îl oprească prin vociferări. „Ce să facă domnule, să aducă bani cu plasele?”, striga unul dintre ei. În schimb, cei de la PSD erau miraţi că nu cresc salariile funcţionarilor din Arad, ca şi cum administraţiile locale ar fi primit bani în plus, nu s-ar fi trezit cu veniturile tăiate arbitrar.


Scrie un comentariu

trimite