Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD, derapaj grav cu simboluri naziste. Ce trucaj anti-Iohannis a fost postat pe Facebook

Omul baronului PSD de la Vrancea, Constantin Guguianu, șeful consilierilor PSD din județ a distribuit o imagine șocantă pe pagina sa de Facebook.

PSD, derapaj grav cu simboluri naziste. Ce trucaj anti-Iohannis a fost postat pe Facebook
Comentează 0

Șeful consilierilor judeţeni PSD din Vrancea a postat pe Facebook un trucaj cu preşedintele Iohannis în haine naziste.

Constantin Guguianu, fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea, a distribuit imaginea șocantă cu simbouri naziste, iar PSD nu s-a delimitat oficial, informează Realitatea TV.

"Este de o gravitate fără precedent. Faptul că PSD nu s-a delimitat de acest gest, deși au trecut 22 de ore, arată că își asumă asta. Aici nu a fost atacat Iohannis, ci șeful CSAT și președintele României", a declarat realizatorul Jocuri de Putere Rareș Bogdan.

În imaginea de mai jos se vede figura preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu o cască militară nazistă pe cap. Ulterior, consilierul PSD a șters imaginea de pe pagina sa de Facebook.

Șeful consilierilor PSD din Vrancea:

Imaginea pe care a preluat-o de la un alt utilizator de Facebook:

“Vă reamintesc că promovarea şi răspândirea însemnelor naziste constituie, conform legii, infracţiune”, a comentat la postare un vrâncean, iar altul a fost mai categoric şi a cerut raportarea postării la Facebook.

Constantin Guguianu a părut că nu înţelege unde este problema şi le-a răspuns celor care l-au criticat în felul următor: “Nu înţeleg comentariile astea docte”. Ulterior s-a speriat și a șters postarea.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite