Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Provocare pentru arădeni: Bienala de Artă Contemporană din Mulhouse (Franța)

Consiliul Județean Arad informează arădenii interesați de faptul că pot participa în calitate de expozanți, în oraşul Mulhouse (Franța), la Bienala de Artă Contemporană. Județul Arad este membru al rețelei Like, care cuprinde evenimentul de la Mulhouse.

Provocare pentru arădeni: Bienala de Artă Contemporană din Mulhouse (Franța)
Comentează 0

Evenimentul este organizat încă din anul 2001 în parteneriat cu Delegaţia de Arte Plastice. A 12-a ediţie a Bienalei îşi propune să reunească tineri artişti absolvenţi de şcoli de artă din întreaga Europă, pentru a organiza o expoziţie care să-i ajute pe aceştia să expună şi să-şi  promoveze munca. Evenimentul va avea loc în perioada 10-13 iunie.

Bienala din Mulhouse a devenit un loc de promovare a artei contemporane. Absolvenţii de şcoli de artă cu diploma obţinută în 2015 şi după, din întreaga Europă, sunt încurajaţi să îşi depună candidatura. Termenul limită de înregistrare este 20 februarie!

Înscrierile se pot face individual sau pot fi depuse din partea instituție de învățământ. Sunt acceptate cel mult două aplicaţii/şcoală.

Marele Premiu este în valoare de 15 240 €. Vor mai fi acordate premii în valoare de

4 570 € pentru prezentarea unui proiect de expoziţie în Mulhose, 4 570 € pentru conceperea unei publicaţii despre expoziţie, 6 100 € ajutor de creaţie.

Materialele pot fi descărcate de pe adresa web :

www.likeculture.eu/actualite/biennale-d-art-contemporain-mulhouse.html

Persoane responsabile de proiect sunt Eric Vincent – Şef de Departament pentru Dezvoltarea Culturii în Oraşul Mulhouse (eric.vincent@mulhouse-alsace.fr, tel:

 +33 3 69 777751) și Elodie Mosnier, Consilier responsabil de Artele Plastice,  oraşul Mulhouse (Elodie.mosnier@mulhouse-alsace.fr, tel. +33 3 69 777750).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite