Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protest la APIA; de ce au ieșit în fața instituției angajații Centrului Județean Arad (FOTO)

Angajații Centrului Județean APIA Arad au participat astăzi, între orele 9-11 la un protest spontan. Asta, în condițiile în care proteste similare au avut loc la nivelul întregii țări.

Protest la APIA; de ce au ieșit în fața instituției angajații Centrului Județean Arad (FOTO)
Comentează 0

„Ȋn urma numeroaselor promisiuni care nu s-au concretizat, în prag de sărbători, o parte din salariaţii APIA – CJ Arad au efectuat un protest spontan pentru a-şi manifesta nemulţumirea cu privire la discriminarea dintre ei şi APIA Aparat Central raportat la salarizare, motivaţia fiind aceea că deşi obiectul de activitate este acelaşi, salarizarea este diferită.

Personalul din teriroriu al Agenției beneficiază în acest moment de drepturi salariale mai mici comparativ cu personalul din Aparatul Central APIA, iar cerința salariaților APIA din teritoriu este să beneficieze de salarii similare cu cele ale colegilor din aparatul central APIA, astfel îndreptându-se eroarea făcută odată cu aplicarea legii salarizării 153/ 2017.

Seria acţiunilor de proteste va continua în zilele urmatoare, luându-se în calcul deplasarea la Bucureşti şi pichetarea MADR până la rezolvarea acestei solicitări”, se arată într-un mesaj trimis presei de salariații APIA Arad.

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite