Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Propunere pentru înființarea „Academiei Copiilor”. Toate primăriile sunt invitate să participe la proiect

Propunere pentru înființarea „Academiei Copiilor”. Toate primăriile sunt invitate să participe la proiect
Comentează 0

Marius Göndör, vicepreședinte al PNL Arad, a anunțat că are în vedere inființarea unei asociații care să demareze proiecte educaționale la nivelul comunităților locale din județul Arad și care să se numească „Academia Copiilor”.

„În acest moment, sistemul actual de învățământ, cu actuala curriculă, este un sistem prin care copiii sunt bombardați cu «informații», însă aceștia nu sunt pregătiți pentru viață, pentru a deveni membri ai societății și pentru a conduce această societate atunci când vor depăși vârsta de 18 ani. Avem surpriza să observăm că produsul sistemului nostru educațional nu este unul pregătit pentru o societate. Acest bombardament cu informații nu face altceva decât să creeze reacții adverse din partea copiilor, refuzul de a refuza să primească informații în plus. M-am gândit că, în acest context, ar trebui să facem ceva pentru a-i pregăti pentru viață pe acești copii”, a declarat Gondor.

”Academia Copiilor” intenționează să atragă în proiect toate primăriile, indiferent de culoarea politică. 

Grupul de inițiativă consituit pentru această asocțiație este format dintr-un expert în proiecte educaționale, un om de afaceri, câțiva primari și Marius Gondor.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite