Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Promovarea interculturalităţii în Proiectul „EXPERIMENT SOCIAL”

Promovarea interculturalităţii în Proiectul „EXPERIMENT SOCIAL”
Comentează 0

Voluntarii străini din cadrul Proiectului „Experiment Social” finanţat de Comisia Europeană prin Programul „Tineret în Acţiune” – Serviciul European de Voluntariat organizează, săptămânal, evenimente interculturale în cadrul comunităţii de găzduire. 

În acest context, în cursul zilei de 18.11.2014 voluntari din Spania şi Iordania au pregătit la Centrul de Zi Gradiște şi la Centrul de Zi Vlaicu din Municipiul Arad câte un eveniment intercultural de prezentare a tradiţiilor şi culturilor ţărilor din care provin (dansuri tradiţionale, reţete culinare etc.). La aceste evenimente au participat peste 50 de persoane.

Proiectul “Experiment Social” este coordonat în Arad de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad şi are ca şi Organizaţie Gazdă Asociaţia Educatio.

***
ACEST PROIECT ESTE FINANȚAT CU SPRIJINUL COMISIEI EUROPENE. ACEASTA PUBLICAȚIE (COMUNICARE) REFLECTA NUMAI PUNCTUL DE VEDERE AL AUTORULUI SI COMISIA NU ESTE RESPONSABILA PENTRU EVENTUALA UTILIZARE A INFORMAȚIILOR PE CARE LE CONȚINE.

Galerie foto (5)

Scrie un comentariu

trimite