Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul Leaders a ajuns la final

În cursul acestei luni a avut loc ultimul schimb al proiectul “Leaders”. Finanțat prin programul Erasmus+ și implementat de Asociația Oghma, acest proiect s-a desfășurat în Arad și a găzduit trei schimburi de tineri din Turcia, Slovia și România.

Proiectul Leaders a ajuns la final
Comentează 0

Pe parcursul celor 12 zile, tinerii participanţi au participat la o serie de activităţi creative şi recreative, interesante şi plăcute, cum ar fi: activităţi de cunoaştere între participanţi, activităţi de teambuilding şi cunoaştere a comunităţii, ateliere artistice de teatru (teatru de umbre, teatru origami, pantomina, animaţie, teatru de păpuşi), construcţii păpuşi, decoruri de teatru din materiale reciclate şi realizări de costume pentru bal mascat, activităţi recreative: plimbare cu bicicleta în Parcul Lunca Mureşului, plimbare pe Mureş cu canoe.

Toţi participanţii au primit la finalul schimbului de tineret câte un Certificat YouthPass. Spectacolul de încheiere pentru ultimul schimb de tineri a avut loc în data de 14 septembrie 2015 la Teatrul de Marionete din Arad.

Proiectul este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului, Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite