Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul City Guide a ajuns la final

Proiectul City Guide este implementat de Asociația cu același nume și este finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Proiectul City Guide a ajuns la final
Comentează 0

Scopul acestuia este de a încuraja și susține implicarea activă și responsabilă în proiecte de educație nonformală, promovare a patrimoniului istoric unic, a clădirilor de patrimoniu în dezvoltarea turismului la nivelul Aradului.

Municipul nostru necesită o creștere a atractivității turistice prin valorificarea și promovarea moștenirii istorice și culturale. Dorim să participăm la această creștere și să implicăm și alțe persoane.

Ca urmare, în cadrul acestui proiect, s-au organizat workshopuri de promovare a patrimoniului cultural pentru Orașul Arad, unde un număr de 100 de voluntari au fost pregătiți în identificarea de soluții fundamentate în domeniul promovării partimoniului cultural.

Acestia au dobândit abilități și au acumulat experienţă în domeniul voluntariatului-cultural și a educaţiei non-formale.

Pagina web a proiectului, www.aradcityguide.ro, s-a dezvoltat pe tot parcursul implementarii acestuia, scopul acesteia fiind promovarea Municipiului Arad, atât la nivelul patrimoniului istoric cât și din punct de vedere touristic.

La finalul proiectului s-au realizat materiale informative cu caracter turistic despre patrimoniului istoric unic, a clădirilor monument din Municipiul Arad.


Scrie un comentariu

trimite