Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiecte de case de până la 100 m. p. - caracteristici și beneficii

Destul de des, latura financiara a constructiei unei case de locuit devine decisiva atunci cand alegi dintre diversele modele de case cea care sa se transforme in noua ta casa.

Proiecte de case de până la 100 m. p. - caracteristici și beneficii
Comentează 0

Destul de des, latura financiara a constructiei unei case de locuit devine decisiva atunci cand alegi dintre diversele modele de case cea care sa se transforme in noua ta casa.

Cand toate resursele energetice devin mai scumpe, preturile la materialele de constructie cresc de la an la an, cea mai buna cale de iesire pentru multi clienti este sa construiasca o casa pana in 100 m.p.

Articolul de fata prezinta avantajele si caracteristicile caselor de pana la 100 mp. m. si alegerea unui proiect casa potrivit cerintelor respective.

De ce sa alegi o casa de pana la 100 m.p.

Casele mici sunt mult mai des intalnite decat conacele uriase de 400 m2 si mai mult. De ce? Este putin probabil ca acest lucru sa se datoreze doar aspectului financiar al problemei. Ideea e ca, proiectele de case cu o suprafata de pana la 100 m2 au propriile caracteristici placute, care sunt apreciate de majoritatea oamenilor:

  • - O astfel de casa se poate potrivi atat in ​​interiorul orasului, unde, de obicei, casele sunt prea strans adiacente intre ele, cat si intr-o zona mica din afara orasului;
  • - Viteza construirii unei case mici este un alt plus. Poate fi ridicat in doar cateva luni si cu tehnologii moderne, intr-o luna sau doua pentru a finaliza decorarea interioara;
  • - Se cheltuie mult mai putini bani pentru materialele de constructie si salariile lucratorilor decat pentru construirea unei case mari;
  • - Suprafata caselor de pana la 100 m. p. permite utilizarea tehnologiilor speciale pentru a le construi pe orice tip de sol, ceea ce este convenabil, deoarece poti economisi bani atunci cand cumperi terenul.

Caracteristicile acestor proiecte case de dimensiuni mici

Desi unii cred ca locuintele de pana la 100 mp sunt potrivite doar pentru vacanta, acest lucru este fundamental gresit. O familie de 4 persoane poate locui confortabil in astfel de casute tot timpul anului. Aici joaca un rol important alegerea corecta a proiectului, deoarece casutele mici pot fi cu etaj, cu mansarda, cu subsol, etc.

Este important sa stim ca este primordial sa apelam la specialisti in domeniu care sa ne ajute sa gasim un proiect care sa fie cat mai aproape de nevoile intregii familii. Acesta poate fi fie un plan tipic, care poate fi ajustat, fie unul individual.

Expertii de la eproiectedecase.ro te vor ajuta sa alegi sau sa creezi un proiect cat mai aproape de visul tau, iar alegerea unui proiect de case mici  se va adeveri a fi unul extrem de avantajos.


Scrie un comentariu

trimite