Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiect Erasmus+ câștigat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională

Un nou proiect care vizează învățământul special a fost câștigat de către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Arad. Astfel, pe parcusul a 15 luni, un număr de 45 angajați ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, precum și a unităților de învățământ din consorțiu, se vor deplasa în Spania, Franța, respectiv Malta, unde vor participa la activități pe tema digitalizării în educație și îmbunătățirea capacității manageriale la nivel liceal.

Proiect Erasmus+ câștigat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională
Comentează 0

„Avem o grijă deosebită pentru învățământul special, pentru a asigura condiții cât mai bune și metode pedagogice moderne. Prin acest proiect se realizează un util schimb de experiență cu instituții similare din Spania, Franța și Malta. Preocuparea noastră majoră este integrarea în societate a acestor elevi, care frecventează școlile speciale din subordinea Consiliului Județean Arad”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Proiectul are o valoare maximală de 80.450 euro, iar întreaga sumă este suportată de autoritatea finanțatoare. Proiectul este câștigat prin Erasmus+ iar contractul este încheiat între Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite