Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor pentru parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Județean Arad

 Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor pentru parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Județean Arad
Comentează 1

Astăzi, 28.04.2023, Consiliul Județean Arad anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor pentru parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad din municipiul Arad, str. Andrényi Károly nr. 2‑4.         

În vederea stabilirii unor reguli general valabile și obligatorii privind accesul, circulația, staționarea și parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad din municipiul Arad, str. Andrényi Károly nr. 2‑4, a fost aprobat de către managerul unității sanitare  Regulamentul nr. 5.766/05.02.2023.   

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, prin adresa nr. 11.295/20.03.2023, înregistrată la Consiliul Judetean Arad sub nr. 7.099/20.03.2023, solicită Consiliului Județean Arad aprobarea taxelor pentru parcarea autoturismelor în incinta unității sanitare cu paturi din municipiul Arad, str. Andrényi Károly nr. 2‑4.  

Taxele urmează a fi încasate de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și virate la bugetul județului Arad.

Documentația aferentă proiectului de act normativ include:

• Referatul de aprobare nr. 10.265/25.04.2023 al Președintelui Consiliului Județean Arad;

• Raportul de specialitate nr. 10.266/25.04.2023 al Direcției Tehnice Investiții și al Direcției Economice;

• Adresa Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad nr. 11.295/20.03.2023, înregistrată la Consiliul Județean Arad sub nr. 7.099/20.03.2023;

• Regulamentul privind accesul, circulația, staționarea și parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Municipiul Arad, str. Andrényi Károly nr. 2‑4.

 

Documentația poate fi consultată:  

• pe pagina de internet a Consiliului Județean Arad, la adresele https://lotus.cjarad.ro/cja_web.nsf/mo_alte_acted.xsp și https://www.cjarad.ro/transparenta/1/.

• la sediul Consiliului Județean Arad, din municipiul Arad, str. Corneliu Coposu nr. 22, etaj 2, camera 8

• proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura Consiliului Județean Arad.

 

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 19.05.2023:

• prin formularul online disponibil pe pagina de internet a Consiliului Județean Arad la linkul https://www.cjarad.ro/contact/;   

• ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: consiliul@cjarad.ro;    

• prin poștă, la adresa Consiliului Județean Arad: municipiul Arad, str. Corneliu Coposu nr. 22, cod poștal 310003;     

• la Registratura Consiliului Județean Arad, la adresa: municipiul Arad, str. Corneliu Coposu nr. 22, de luni până joi între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 8:00-14:00.      

 

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri pentru Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor pentru parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad din municipiul Arad, str. Andrényi Károly nr. 2‑4”.

 

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, la linkul https://www.cjarad.ro/transparenta/1/.

 

Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

 

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 13.06.2023.  

 

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact:

telefon: 0357 731 197, e-mail: cristian.dohangie@cjarad.ro, persoană de contact: Cristian Dohangie.  

 

 

                                                                             Președinte

Iustin Cionca


Scrie un comentariu

trimite