Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul de evenimente organizate de CitiZenit la Teba si in Arad

Programul de evenimente organizate de CitiZenit la Teba si in Arad
Comentează 0

Târgul de handmade și design

Pentru sfârșitul lunii, mai precis pe 28 și 29 mai, am pregătit o infuzie de energie, creativitate și o mulțime de obiecte speciale! Am strâns toate ideile și inspirația pe care am primit-o de la voi anul trecut și le folosim pentru a transforma Teba în locul de întâlnire al tuturor artizanilor, designerilor şi creatorilor de obiecte. Dacă pasiunea ta e transformarea ideilor în obiecte decorative, bijuterii, haine, genţi sau orice fel de produse creative,  mai ai câteva zile, până în data de 14 mai, să te înscrii la târg, iar mai multe detalii despre participare poți afla pe pagina noastră de Facebook și pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/228734627485120/

Cu ce ne mai lăudăm?

Proiecțiile KineDok din KF

Am dat startul și la KineDok! La fel ca anul trecut și în 2016 aducem seria documentarelor creative KineDok la Arad. În cadrul celei de-a doua ediții a proiectului coordonat de One World Romania, 15 documentare incitante vor fi proiectate în peste 25 de spaţii din fiecare ţară participantă. În 2016, alte două țări s-au alăturat proiectului: Polonia și Norvegia.  Partenerii programului - organizații din 7 țări europene - cred că în comunităţile noastre sunt oameni care au povești și ele trebuie spuse. Iar filmul documentar este o metodă potrivită de a le da glas. Și noi credem la fel, de aceea vă așteptăm în KF, în prima miercuridin fiecare lună, până la sfărșitul anului, să vedem și să povestim împreună despre: „Miss Roma la școală”, „Toto și surorile lui”, „Roboțelul de Aur”, „Atât de departe, atât de aproape”, „Bear Island”, „Tatăl meu, bancherul”, „America” și în luna decembrie, despre „6 grade”.

Particles Festival 2016

Între 24 și 26 iunie, va avea loc evenimentul pe care noi, împreună cu întregul oraș, sperăm, îl așteptăm cu cea mai mare nerăbdare: a doua ediție a festivalului Particles – Intermedia Lab and Music Festival, în cadrul căreia vom declanșa un nou flux de energie creativă, prin care ne regenerăm și regenerăm Aradul! Ne coagulăm din nou pentru 48h de evenimente neîntrerupte - concerte, ateliere, spectacole, expoziţii, conferinţe & discuţii - la Teba şi în alte spaţii alternative din Arad. Printre highlighturile acestei ediții a festivalului sunt cele 4 workshopuri intensive (în artă urbană, dans, teatru şi film), la care te provocăm să participi, dar și locațiile care se vor afla pe harta de explorare a artelor contemporane, care vor transforma timp de 48h Aradul în Particles City! Între 24 și 26 iunietoți invitații festivalului, publicul și artiștii din toate colțurile Europei deopotrivă, sunt poftiți să pătrundă împreună înlaboratorul interactiv și interdisciplinar al festivalului Particles. Toate evenimentele, informațiile legate de festival și surprizele pe care vi le pregătim pot fi aflate de pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/particles.festival/.

Cum poți răspunde tu provocărilor pe care le-am lansat?

Alăturându-te echipei și comunității! Am pregătit o mulțime de evenimente interactive la care poți lua parte, în calitate de participant sau de voluntar. CitiZenit este în căutare de voluntari entuziaști, care să dea o mână de ajutor la pregătirea celei de-a doua ediții a festivalului Particles! Dacă cunoşti limba engleză, îţi place muzica sau artele, eşti îndemânatic sau vrei să înveţi lucruri noi şi să cunoşti oameni noi, te aşteptăm în echipă. Pentru mai multe detalii, poţi să ne scrii la adresa voluntari@citizenit.ro sau să vizitezi pagina noastră de Facebook, precum și pagina de Facebook a festivalului.

Vă așteptăm să reformulăm împreună atmosfera orașului!

Arad, 12.05.2016

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite