Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul Casa Verde Fotovoltaice - a fost publicată lista instalatorilor validaţi

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, anunţă că a fost publicată lista instalatorilor validaţi care pot participa la Programul Casa Verde Fotovoltaice. Aceasta poate fi găsită accesând pagina web a Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Programul Casa Verde Fotovoltaice -  a fost publicată lista instalatorilor validaţi
Comentează 1

„Persoanele fizice și unitățile de cult vor putea selecta din aplicația informatică unul dintre cei 515 instalatori validați pentru a le verifica documentele depuse în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice. Apoi, în termen de maximum 30 zile de la data selectării instalatorului de către un solicitant, instalatorul analizează documentele încărcate de solicitant, conform procedurii în vigoare şi selectează în aplicaţie solicitanţii eligibili.

După publicarea pe site-ul AFM a listei solicitanților aprobați, instalatorul va putea începe montarea panourilor fotovoltaice, iar implementarea proiectului se realizează în termen de cel mult 12 luni de la aprobarea proiectului, incluzând executarea instalaţiei şi obţinerea certificatului de racordare.

Mult succes tuturor solicitanţilor!”, susţine Glad Varga.


Scrie un comentariu

trimite