Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Program de noapte pentru Poliţia Locală: verifică „cuiburile nocturne” ale oamenilor străzii (FOTO)

Locurile din municipiu care au ajuns să fie folosite pe post „cuiburi nocturne” de oamenii străzii au intrat în atenţia Poliţiei Locale, care şi-a intensificat controalele începând de luna aceasta.

Program de noapte pentru Poliţia Locală: verifică „cuiburile nocturne” ale oamenilor străzii (FOTO)
Comentează 0

„Începând din aprilie a.c., în fiecare noapte, echipajele poliției locale intervin cu intensitate sporită pe terenurile și în clădirile unde sunt semnalate telefonic activități contravenționale desfășurate de cerșetori și oameni ai străzii. Verificările survin și în absența unor sesizări în timp real, polițiștii locali deplasându-se în baza unei programări ce ia în calcul investigarea nocturnă, de mai multe ori pe lună, a tuturor locațiilor identificate ca active în ultimul an.

După îndepărtarea din zonă a contravenienților, în cursul dimineții următoare, echipe de salubritate curăță locațiile verificate cu doar câteva ore în urmă de polițiștii locali. Acest lucru este posibil datorită colaborării zilnice dintre DGPL și Direcția Edilitară din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Activitatea se desfășoară continuu, echipele celor două structuri acționând până la părăsirea locațiilor în cauză de către contravenienții nocturni.

În paralel, Biroul Protecția Mediului din Direcția Generală Poliția Locală a început deja să transmită notificări proprietarilor. Aceștia trebuie să ia măsuri pentru a împiedica perpetuarea condițiilor insalubre.

Odată eliminate unele dintre «cuiburi» nocturne ale comportamentului contravențional itinerant, Poliția Locală și Direcția Edilitară se vor afla în continuare pe urmele persoanelor respective, prin măsuri de igienizare și sancționare a tuturor celor implicați”, susţin reprezentanţii Primăriei.

 

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite