Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Unde sunt anunţate ninsori

Vremea se răceşte în următoarele zile. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ninge slab, ziua, local la munte şi în centrul ţãrii şi pe spaţii mici în rest, iar noaptea, pe arii restrânse cu precãdere în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, iar în a doua parte a intervalului în sud-est.

PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Unde sunt anunţate ninsori
Comentează 0

MIERCURI. În vestul, centrul şi nordul ţãrii precum şi în zona montanã, înnorãrile vor persista şi temporar vor mai fi precipitaţii, dar în general slabe cantitativ- local ziua şi pe arii restrânse noaptea. Va ninge, însã trecãtor îndeosebi în Banat şi în Crişana, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ploaie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri în special la începutul şi spre sfârşitul intervalului în sud-est. Vântul va avea intensificãri la munte, mai ales la altitudini mari, iar în prima parte a intervalului local şi temporar, dar la cote mult mai reduse şi în vest şi sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime între -6 şi 1 grad.

JOI. Valorile termice, în scãdere faţã de intervalul anterior vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod normal în jumãtatea de nord a teritoriului, iar noaptea local va fi ger în centru şi pe arii restrânse în nord-vest. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ninge slab, ziua, local la munte şi în centrul ţãrii şi pe spaţii mici în rest, iar noaptea, pe arii restrânse cu precãdere în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, iar în a doua parte a intervalului în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 4 grade, iar cele minime între -13 şi -3 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

VINERI. Vremea va continua sã se rãceascã, astfel cã în toate regiunile valorile termice se vor situa sub cele normale datei, şi va fi ger dimineaţa local în centru şi pe arii restrânse în nord-vest, iar noaptea în nord şi centru, local în nord-vest şi pe spaţii mai mici cu precãdere în dealurile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în general perisistente pe parcursul zilei în regiunile vestice, nordice şi nord-estice, unde însã doar trecãtor şi izolat se vor semnala ninsori slabe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special la altitudini mari, iar temporar dar la cote mult mai reduse şi în estul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 1 grad, iar cele minime între -15 şi -3 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei.

TENDINTA:

SAMBATA - Vremea se va menţine rece, geroasã dimineaţa în nord şi în centru, local în nord-vest şi pe spaţii mai mici în rest, cu precãdere în dealurile sudice, iar noaptea doar izolat în depresiunile din estul Transilvaniei. Nebulozitatea se va accentua şi se va extinde dinspre nord-vest, cuprinzând treptat majoritatea regiunilor. Local şi temporar va ninge la munte, în vest, centru şi nord şi pe spaţii mici în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi 1 grad, iar cele minime între -10 şi -2 grade.

DUMINICA, LUNI si MARTI - Vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţãrii, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger local în regiunile intracarpatice şi pe arii restrânse în restul zonelor. Temporar, cu precãdere în prima parte a intervalului va ninge slab, în special la munte şi în jumãtatea nordicã a teritoriului.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite