Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru trei zile. Temperaturi scăzute, precipitaţii şi vânt

În următoarele zile, meteorologii anunţă temperaturi scăzute, precipitaţii sub formă de ninsoare la munte şi mixte în rest. Săptămâna următoare, meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu temperaturi care vor atinge valoarea de 13 grade.

PROGNOZA METEO pentru trei zile. Temperaturi scăzute, precipitaţii şi vânt
Comentează 0

VINERI. Cerul va avea înnorări îndeosebi în cursul zilei şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare în vestul, centrul şi nordul ţării şi mixte, în primele ore, în extremitatea sudică şi de sud-est.

În zona montană local va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi pe crestele montane şi doar izolat în rest. Temperatura aerului va avea valori uşor mai mari decât cele normale specifice perioadei, cu maxime cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei şi 9 grade în Oltenia şi minime, în general, între -8 şi 0 grade.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vestul şi centrul teritoriului, unde izolat vor fi posibile burniţe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în deltă şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in estul Transilvaniei şi 10 grade in extremitatea de sud, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă.

DUMINICĂ. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a intervalului în vestul, centrul şi nordul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice şi de răsărit, dar şi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade in est si centru şi 12 grade în vestul ţării, iar cele minime se vor situa între -10, -9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5, 6 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Saptamana viitoare va debuta cu vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii februarie, dar si cu ploi, la inceput in vestul şi nord-vestul ţării, apoi in extindere in toata tara. In zonele înalte de munte, precipitaţiile raman sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite