Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pe 3 zile. Vreme închisă, cu ploi şi temperaturi peste cele normale în weekend

În următoarele trei zile, vremea rămâne închisă şi vor fi în continuare ploi. Temperaturile  maxime pot atinge, în unele locuri, 12 grade.

PROGNOZA METEO pe 3 zile. Vreme închisă, cu ploi şi temperaturi peste cele normale în weekend
Comentează 0

VINERI. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare, ziua, în regiunile din jumătatea nordică a ţării, iar noaptea mixte în vest şi în nord-vest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe litoral, precum şi în zona montană, unde trecător va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 in nord, nord-vest si centru şi 8 grade in extremitatea de sud-vest.

SÂMBĂTĂ. Nebulozitatea se va accentua treptat în vestul, nordul şi centrul ţării, iar aria precipitaţiilor se va extinde. Vor fi mai ales ploi, iar la munte, în special la altitudini, va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi slabe sau fulguieli. Izolat vor mai fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in Moldova şi 11 grade in sudul Banatului. În zonele joase de relief, în special din sud şi sud-est, dimineaţa, local se va semnala ceaţă.

DUMINICĂ. Vremea va fi predominant închisă. În vestul, centrul şi nordul ţării şi izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Se menţin condiţile de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar şi în vest şi în sud-est. Temperatura aerului va avea valori mai mari decât de cele normale specifice perioadei; maximele se vor încadra între 0 grade in Moldova şi 12 grade in dealurile Banatului. În zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

În primele zile ale saptamanii viitoare valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 şi 12 grade. Temporar se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, mai ales luni si marti, iar in zonele joase de relief va fi ceaţă.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite