Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Ninsori şi vânt, în următoarele zile. Vremea se menţine deosebit de rece

Vremea se menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea.
 

PROGNOZA METEO. Ninsori şi vânt, în următoarele zile. Vremea se menţine deosebit de rece
Comentează 0

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, iar după-amiaza şi noaptea şi în sud-vest, şi pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, pe litoral şi în deltă, precum şi în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade in est si centru si 0 grade in extremitatea de sud-vest.

DUMINICĂ. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 in sud si est şi -1 grad in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -15 şi -5 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul valorii de -20 de grade. Cerul va fi noros în jumătatea sudică a ţării, unde va ninge pe arii extinse şi vântul va avea intensificări temporare. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, iar ninsorile se vor semnala pe arii restrânse.

LUNI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa în majoritatea regiunilor. Cerul va fi noros, va ninge pe arii extinse, iar vântul va avea unele intensificări în nord-estul şi sud-vestul ţării, precum şi la munte şi doar izolat în rest. În Dobrogea precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ploaie, favorizând depunerea de polei. Temperatura aerului, în creştere faţă de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între -7 in regiunile extracarpatice şi 3 grade in sudul litoralului.

În urmatoarele zile vremea va fi în general închisă, dar va continua să se încălzească. Prin urmare pentru ca asteptam in continuare precipitatii acestea vor fi miste si pericolul de polei si ghetus. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade.

Sursa romaniatv.net


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite