Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza ANM a fost revizuită! Se anunță schimbări meteo DRAMATICE, în următoarea lună

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo valabilă în intervalul 7 ianuarie - 4 februarie 2019. Află, din materialul următor, ce schimbări ne pregătește vremea.

Prognoza ANM a fost revizuită! Se anunță schimbări meteo DRAMATICE, în următoarea lună
Comentează 0

Săptămâna 07.01.2019 – 14.01.2019 

Temperatura medie a aerului va fi mai coborâtă decât cea normală pentru acest interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, iar excedentul va fi mai pronunțat în estul și sud-estul teritoriului precum și în zona munților Apuseni.

Săptămâna 14.01.2019 – 21.01.2019 

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul țării.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona munților Apuseni și în extremitatea nordică a țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

Săptămâna 21.01.2019 – 28.01.2019 

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul teritoriului și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28.01.2019 – 04.02.2019 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sudul și sud-estul țării și ușor mai coborâte în regiunile nordice.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite