Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul succes stagional în iarba de acasă: Șoimii Pîncota - FC Caransebeș 2-1

Şoimii au vrut să încheie devreme conturile, însă atacurile consecutive ale gazdelor s-au lovit fie de imprecizia execuţiilor elevilor lui Ionuţ Popa, fie de o defensivă la post a oaspeţilor. 

Primul succes stagional în iarba de acasă: Șoimii Pîncota - FC Caransebeș 2-1
Comentează 0

 30 de minute cei din Caransebeş nu au fost capabili să organizeze măcar o fază periculoasă la poarta lui Irimia. În schimb şoimii au ratat câteva şanse. Mai mult chiar, Traore este faultat în careu, însă Issa execută slab ratând penaltyul. Gazdele nu acuză şocul, şi în minutul 36 Mihai prelungeşte balonul pe spate, iar Pirtea deschide scorul din 7 metri. Pâncota continuă să preseze, dar nu găseşte soluţiile ideale pentru golul 2 înainte de pauză.

Pirtea şi Issa trec pe lângă desprindere în minutele de start ale reprizei secunde. Din păcate, la 7 minute de la reluare, Gâlcă cade în careu, este avertizat pentru simulare, şi cum vorbim de al 2-lea galben mijlocaşul Pâncotei este eliminat. După alte câtva minute Stoica egalează pentru Caransebeş. 60 de secunde durează bucuria oaspeţilor. Pirtea este faultat în careu şi Danci transformă penaty-ul, 2-1. Pirtea îl mai încearcă o dată pe portarul oaspeţilor, care e la post, pe fondul încercărilor disperate ale Caransebeşului de a egala. Final de meci încins, în care se restabileşte egalitatea numerică, Suciu primind direct cartonaş roşu. Final de meci cu Pânota acumulând încă 3 puncte importante si meritate în acest debut de sezon.

Șoimii Pîncota: Irimia - Dan, Traore, Dubeștean, Siminic - Issa, Pavel - Gâlcă, Danci (Fuchs), Pirtea (Farcaş) - Mihai (Oprea)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite