Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul polițist ucis de COVID-19; vezi câți ani avea și de unde era

În vremea pandemiei, când virusul ucigaș face ravagii, Poliția Română este lovită de primul deces. Inima acestuia a încetat să mai bată din  cauza complicațiilor apărute, acesta suferind și de alte afecțiuni acumulate de-a lungul carierei, anunță reprezentanții Europol.

Primul polițist ucis de COVID-19; vezi câți ani avea și de unde era
Comentează 0

Alexandru Gibea, șeful Postului de Poliție Ipotești, Secția 4 Poliție Rurală Coteana din cadul IPJ Olt, în vârstă de 49 ani, a murit.

Potrivit Europol, Alexandru Gibea  a fost inițial internat pe 28 mai la Spitalul Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal. Săptămâna trecută el a fost transferat la Bucureşti după ce  starea de sănătate s-a înrăutățit, fiind transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase„Matei Balș” la Terapie Intensivă.

„Colegul nostru fusese confirmat cu noul coronavirus alături de ajutorul său, iar la o zi distanţă, a fost testat pozitiv şi un alt coleg din cadrul Postului de Poliție Brebeni, cu  care efectuase acţiuni comune. Ulterior, a fost confirmată cu coronavirus şi soţia și fiica acestuia, cât și soția ajutorului şefului de post din Ipoteşti”, susțin reprezentanții Europol.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite